Slide 1

Login Form

Tijdens het aankooptraject van uw mobiele bungalow of chalet zult u een tal van zaken tegen komen waar rekening mee gehouden dient te worden. Regelgeving met betrekking tot vergunning is hierbij een belangrijke aspect, verder dient u ook rekening te houden met het bebouwingspercentage van uw kavel.  Om uw maximaal haalbare wensen te realiseren, bieden wij hiervoor onze diensten bij u  aan. Tuinte Mobi-Home heeft mensen in dienst met gedegen bouwkundige kennis, oog voor detail (ontwerp). Ook begeleiden wij  het volledige vergunningstraject.  

Tuinte Mobi-Home bouwt mobiele bungalows en chalets van een hoogwaardige kwaliteit met behulp van de beste materialen en uiterste creativiteit. Door deze manier van werken en gebruik te maken van de modernste technieken op het gebied van ontwerpen en construeren staan wij garant voor uw droomhuis. Uw inrichting wensen worden al in de ontwerpfase mee genomen, zo kunnen wij rekening houden met ruimtelijke afmetingen zodat uw badmeubel en keuken optimaal geplaatst kunnen worden.

KOM NAAR ONZE SHOWTUIN

Openingstijden:

  • Ma. t/m vrij. van 9.00 uur t/m 17.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur t/m 16.00 uur

Kom naar ons bedrijf en laat u inspireren in onze showtuin. Wij hebben meerdere demo-chalets in onze showtuin opgesteld.