Slide 1

Login Form

Of u het nu een mobiele bungalow, chalet, stacaravan of woonwagen noemt. Wij bouwen uw wensen. Tuinte Mobi-Home heeft meer dan 30 jaar ervaring. Onze producten staan in heel Europa.

Wanneer Tuinte Mobi-Home een mobiele bungalow, stacaravan, chalet of woonwagen bouwt gebeurt dit met uiterste precisie. Tijdens het kennismakingsgesprek zal de klant al merken dat er aandacht wordt besteed aan advisering. Hierin wordt tot in detail besproken met de klant waar op gelet dient  te worden tijdens de aanschaf  van de mobiele bungalow of chalet. Door onze jaren lange ervaring wijzen wij de potentiële koper op zaken die wellicht minder voor de hand liggen. Wij begrijpen ook dat onze (potentiële) klanten hele specifieke wensen hebben. Dit is voor ons geen probleem, wij leveren mobiele bungalows en chalets op maatwerk, hierin zijn alle uitvoerbare wensen mogelijk. Ook voor renovatie of verplaatsen van uw mobiele bungalow, stacaravan, chalet of woonwagen bent u bij ons aan het juiste adres

KOM NAAR ONZE SHOWTUIN

Openingstijden:

  • Ma. t/m vrij. van 9.00 uur t/m 17.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur t/m 16.00 uur

Kom naar ons bedrijf en laat u inspireren in onze showtuin. Wij hebben meerdere demo-chalets in onze showtuin opgesteld.