Slide 1

Login Form

Klant aan het woord

Een vakantiewoning met de alure en afwerking van een luxe villa.

Fam. Rosing

Dit gedeelte van de website is speciaal voor woonwagenbewoners en medewerkers van gemeenten en woningbouwverenigingen. Via deze site willen wij u laten zien wat wij eventueel voor u of uw organisatie kunnen betekenen.

Een zeer enthousiast team met medewerkers heeft in de afgelopen jaren al vele projecten succesvol uitgevoerd voor gemeenten en/of woningbouwverenigingen. Of het nu gaat om één woonwagen of een complete herinrichting van een woonwagenkamp, onze deskundige en zeer ervaren specialisten zullen u uitstekend adviseren.

Na de afschaffing van de woonwagenwet per 1 maart 1999 wordt het wonen in een woonwagen beschouwd als een erkend (sociale) permanente woonvorm. Het woonwagenbeleid is hiermee onderdeel geworden van het reguliere lokale huisvestings-beleid. U weet natuurlijk als geen ander dat de afschaffing van de Woonwagenwet er niet voor gezorgd heeft dat de specifieke problemen rond de woonomstandigheden van woonwagenbewoners onmiddellijk zijn opgelost.

Vanuit de Tweede Kamer is daarom geopperd dat een experimentenprogramma gericht op betere woonomstandigheden en een gunstiger exploitatiepatroon van woonwagens wenselijk is. Tuinte Mobi-Home heeft in samenwerking met de SEV aan dit experimentenprogramma meegewerkt. Het experimentenprogramma was vooral gericht op vernieuwing op het gebied van wonen in wagens. Onder andere moet worden gedacht aan het ontwikkelen van alternatieve woonvormen ten opzichte van de traditionele wagen. Door de nauwe samenwerking met de SEV (Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting) weten wij als geen andere wat de bewoners van een woonwagen belangrijk vinden.

KOM NAAR ONZE SHOWTUIN

Openingstijden:

  • Ma. t/m vrij. van 9.00 uur t/m 17.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur t/m 16.00 uur

Kom naar ons bedrijf en laat u inspireren in onze showtuin. Wij hebben meerdere demo-chalets in onze showtuin opgesteld.